Vi hoppas att du vill komma till ditt nästa steg i utbildningen som Artist för Miljön den 20 april.

Under en halvdag ska vi jobba igenom våra egna charters som artister för att se hur vi ska utveckla respektive profilera oss själva och vårt engagemang i hållbarhetsfrågor.

Jag som kommer leda processen jobbade på Det Naturliga Steget i 12 år så vetenskapen sitter i ryggmärgen. Under de åren ledde jag bland annat Ungdomes Miljöriksdag, så jag fick utveckla metoder för ”edutainment” för att nå fram till skoltrötta lärare och elever. Numera sjunger jag även i Anima Templi, ett hårdrocksband som lägger rätt mycket hållbarhetstankar i texterna. Min utmaning är alltså att välja metod för att kommunicera hållbarhetsvärden inom ramarna för ”hårdrocksetiketten”.
Vilken är DIN utmaning? Kom och formulera den, och ta hjälp av andra artister för kreativa idéer såväl som oförutsedda varningsflaggor du kanske inte tänkt på själv.
Lasse Nilsson här på Artister För Miljön har all den praktiska informationen, så tveka inte: boka den 20 april och anmäl dig till lasse.nilsson@artisterformiljon.se så ses vi inom kort för en både kreativ, reflekterande och rolig halvdag tillsammans!
Jimmy Sjöblom

 

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *