Projektförberedelser kring familjemusikalen Torstens resa pågår. En musikal med gröna förtecken för barn från 5 år med text och musik av Staffan Lindberg baserad på Pär Holmgrens böcker om Torsten. 

Torstens resa produceras av Artister för Miljön och bygger på boken Torstens resa ut i vida världen av författaren och meteorologen Pär Holmgren med illustrationer av Moa Lundholm. Handlingen i boken kretsar kring Torsten sju år, som hälsar på hos farmor på hennes gård. Farmor har en fantastisk uppfinning: en raketgungstol som kan åka vart som helst i hela världen. De ger sig av på ett hisnande äventyr och besöker platser och djur som Torsten bara sett på TV. Väl hemma i tryggheten igen, med nya kunskaper och erfarenheter, funderar Torsten över vad lycka egentligen är.

Vår musikal har gröna förtecken och använder teaterns och musikens fantastiska möjlighet att engagera små och stora. Våra sing-a-long-inslag uppmuntrar till delaktighet och medskapande. Vi vill att publiken ska få en musik- och teaterupplevelse, där utrymmet finns att ställa frågor om livet, naturen och vår värld. Den här föreställningen syftar till att öka medvetenheten om att vi måste vara rädda om vårt klot. Vi har ju bara ett.

Hör gärna av er för samarbete i form av annonsering, events eller andra sätt att låta oss få synliggöra er!

Kontaktperson: lasse.nilsson@artisterformiljon.se ,+46 (0)73 510 73 60

Partners i projektet: Helge Ax:son Johnsons stiftelse   Åke Wibergs stiftelse

 

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *