Grundaren av festivalen Live Green och Årets Unga Entreprenör 2016, Louise Lindén, blir ny generalsekreterare i Artister för Miljön!

louiselindenOK

Louise tillträder befattningen omgående och kommer att fokusera på föreningens arbete med att sprida en vetenskapligt baserad förståelse av en av vår tids största utmaningar, hållbarhet, med kulturen som kanal!

”Jag ser verkligen fram emot att få ta över stafettpinnen av Lasse Nilsson som sedan 2011 axlat rollen. Jag ser enorm potential i organisationen, eftersom jag tror starkt på kulturens kraft och artistiska förebilders möjlighet att inspirera till en hållbar framtid. I rollen som generalsekreterare går jag in för att utveckla och modernisera organisationen, i harmoni med att bevara ursprungssyftet och dess rötter.” säger Louise Lindén.

”För Artister för Miljön är detta ytterligare ett steg till att öka vår synlighet i branschen och med det vår möjlighet att påverka. Louise har med sin unika roll i festivalbranschen goda möjligheter att nå ut den vägen och vi ser ju hur hållbarhetsfrågorna blivit del av den dagliga agendan för alla som arbetar med evenemang! Jag vill passa på att tacka Lasse Nilsson för ett kraftfullt uppbyggnadsarbete av föreningen sedan dess nytändning 2011 och ser fram emot att jobba med Louise för att sprida hållbarhetsarbetet i alla delar av svenskt kulturliv” säger Jan Peter Bergkvist, ordförande för Artister för Miljön.

För mer information kontakta oss gärna:

Louise Lindén, Generalsekreterare mobil: 0734-427810 e-mail louise@livegreen.se

Jan Peter Bergkvist, Ordförande mobil: 0766-336868 e-mail: janpeter.bergkvist@sleepwell.nu

Pär Holmgren, Utbildningsansvarig mobil: 0708-239542 e-mail: par@parholmgren.se

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *