Emmi jobbar som musikalartist, sångerska och skådespelerska. Hon har medverkat i ett flertal musikaler, tex Les Miserables, Sound of music och Mamma Mia. Till hösten väntar rollen som Maria i West Side Story på Nöjesteatern i Malmö.
Matz är låtskrivare och trubadur ifrån Karlskrona. Han har i 20 års tid arbetat som fotograf och producerat hundratals reklamfilmer, bl.a. åt Saab och Norrgavel. Han har även drivit egna miljöprojekt och byggt energisnåla hus. På 90-talet gjorde han en insamling på en halv miljon som användes till att adoptera regnskog.
Louise Lindén är en ung social entreprenör och eldsjäl från Karlskrona som producerat alltifrån teaterföreställningar till Landsbygdsriksdagen för ungdomar. Hon är även arrangör för den årliga Live Green-festivalen och projektsamordnare för Elmopedturnén.
Katarina är en av originalmedlemmarna i The Real Group, Sveriges i särklass mest kända vokalensemble som verkat internationellt i över 25 år.  Tillsammans med The Real Group förvaltar Katarina Henryson ett arv från grupper som Swingle Singers och King’s Singers, men har samtidigt utvecklat en helt egen stil som ibland har kallats för soulmadrigal.
Christine har skrivit böcker, gett ut fyra album, körat på Ulf Lundells Evangeline, arbetat som sjukgymnast, journalist, skrivarkursledare och projektledare. Christine har spelat på många av landets visfestivaler och även gjort konserter utomlands. Hon har dessutom gjort en föreställning med klimatbudskap och hennes texter är ofta rotade i kärleken till, och oron för, den planet […]
Josephine Hoffman är ursprungligen från Australien och har medverkat i både svenska och utländska filmer. Hon har även gjort en hel del ”röstjobb” på engelska. Därför kallar hon sig själv ”statist på deltid”. Hon älskar musik, sång, dans och brinner för miljön.
Christian är låtskrivare, trubadur och gitarrist med rötter i både Sverige och Finland. Han har medverkat vid olika typer av konserter och festivaler och även gjort egna arrangemang. Tillsammans med Veronica Johansson, Santiago Jimenez Borges och Catarina Forberg spelar han under namnet Roslagsduon eller ”Visa förr och nu”.
David är singer/ songwriter och beskriver sig själv som en öppen person som gillar att byta idéer och tankar. Hans främsta kännetecken är att hans ständiga leende. Han säger: ”…jag vill vara med i Artister för Miljön för att jag vill att nästa generation skall kunna njuta av naturen lika mycket som jag kunnat göra.”
Sångerskan och gitarristen Linnea Södahl skriver poplåtar där rytmer blandas med starka melodier och melankoli. Med en bakgrund inom jazzmusiken och gitarrstudier på Kuba i bagaget är det infuenser från många håll som göms i låtarna och resultatet blir smittsam akustisk-pop.

AKO

AKO arbetar både som solist och med storband i olika musikaliska sammanhang, och hon är även en engagerad konferencier vid diverse tillställningar. AKO har spelat in produktioner tillsammans med andra artister, bland andra ”Gräddgoa låtar – Maja Gräddnos med vänner” och ”Blomsteruret, en musikalisk flora”.