Musiker, musikalartist, sjungande programledare och moderator. Fredrik Swahn känner vi igen från bland annat Bolibompa, Melodifestivalen och Så ska det låta. Föreställningen Lust att våga, en ”personlig inspirationsföreställning” turnerade runt i Sverige, där låtar från soloalbumet Ut i livet blandades med frågor om hur man finner meningsfullhet i tillvaron.
Komiker, musiker, skådespelare och infotainer. Bengt Kyllinge gör allt från Bengt Up Comedy till föreställningar i samarbeten med andra artister, en av dem är Fredrik Swahn som också han är en artist för miljön.
Sångare, kompositör, miljö- och biståndsengagerad. Jens Reutercrona har en bakgrund i Tjoflöjters, Bolingo, kammarkörer och musikteater. Han är aktiv i Naturskyddsföreningen och CradleNet. Tidigare har han varit biståndsarbete i Namibia och Gambia med musikinslag.

AKO

Sångerska och konferencier. AKO arbetar både som solist och med storband i olika musikaliska sammanhang och är en ofta engagerad konferencier vid diverse tillställningar. AKO har även spelat in produktioner tillsammans med andra artister, bland andra Gräddgoa låtar – Maja Gräddnos med vänner, och Blomsteruret, en musikalisk flora.  
Artist, föreläsare och entreprenör. Miljön är ett tema Peter Elmbring återvänt till i sina föreställningar. 2012 är han genom Mundekulla (kurs- och retreatgård) medarrangör i The Path, en fem månaders sångvandring som har tre teman: miljön – integrationen – existensen. Mundekulla driver även en årlig musikfestival som stoltserar med att vara Sveriges miljövänligaste.