Kommande utbildningar 

Närmast erbjuder Artister för miljön en fortsättningsutbildning den 20 april för er som redan har fått baskunskaperna. Och den 25 maj finns det ännu en chans att göra som Babben Larsson och gå grundutbildningen.

 

GRUNDUTBILDNING

25 maj klockan 13.00-16.15

I Ernst & Youngs lokaler på Jakobsbergsgatan 24, Stockholm.

Anmäl dig snarast. Först till kvarn gäller.

Utbildningen är gratis!

Efter utbildningen kan du bli medlem i Artister för Miljön!

babben_121015_5023

”Jag tyckte att jag visste ganska mycket om miljö, hållbarhet och klimat innan den här introduktionskursen, men det gjorde jag inte alls. Väldigt bra föreläsningar med tankeväckande innehåll. Tack!”

PROGRAM

13.00-13.30 Kaffe och uppstart. Jan Peter Bergkvist, ordförande, hälsar välkommen och berättar om Artister för Miljön.

13.30-14.15 Pär Holmgren och Staffan Lindberg går igenom vilka utmaningar vi står inför och hur de hänger ihop.

14.15-15.00 Staffan Lindberg berättar om hur han ställt om sitt liv och vävt in klimatengagemanget i sitt artisteri.

15.00-16.00 Diskussion om Artister för Miljön och det egna engagemanget. Tips och idéer hur du kan använda det du lärt dig.

16.00-16.15 Avslutning.

Utbildningen är gratis, men för dig som får förhinder att delta och inte anmäler detta senast 1 timme före utbildningsstart utgår en avgift på 100 kr för administrativa kostnader.

Har du frågor svarar Artister för Miljöns verksamhetsledare Lasse Nilsson gärna. lasse.nilsson@artisterformiljon.se

——

FORTSÄTTNINGSUTBILDNING

Den Andra Akten

20 april klockan 13.00-16.15

I Ernst & Youngs lokaler på Jakobsbergsgatan 24, Stockholm.

Anmäl dig snarast. Först till kvarn gäller.

Utbildningen är gratis!

Under en halvdag ska vi jobba igenom våra egna charters som artister för att se hur vi ska utveckla respektive profilera oss själva och vårt engagemang i hållbarhetsfrågor.

Jag, Jimmy Sjöblom, som kommer leda processen jobbade på Det Naturliga Steget i 12 år så vetenskapen sitter i ryggmärgen. Under de åren ledde jag bland annat Ungdomes Miljöriksdag, så jag fick utveckla metoder för ”edutainment” för att nå fram till skoltrötta lärare och elever. Numera sjunger jag även i Anima Templi, ett hårdrocksband som lägger rätt mycket hållbarhetstankar i texterna. Min utmaning är alltså att välja metod för att kommunicera hållbarhetsvärden inom ramarna för ”hårdrocksetiketten”.

Vilken är DIN utmaning? Kom och formulera den, och ta hjälp av andra artister för kreativa idéer såväl som oförutsedda varningsflaggor du kanske inte tänkt på själv.
Anmäl dig till lasse.nilsson@artisterformiljon.se så ses vi inom kort för en både kreativ, reflekterande och rolig halvdag tillsammans!

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *