Våra Utbildningar 

Artister för Miljön utbildar musiker, konstnärer, skådespelare och andra kulturskapare som vill sprida hållbarhetskunskap och driva samhällsförändring.

Som deltagare utbildas du i klimat, biologisk mångfald och hållbar utveckling, samtidigt som vi pratar om hur du som artist och kulturarbetare kan kommunicera hållbarhet. Nästa utbildning planeras under våren/sommaren 2021.

Anmäl intresse till nästa utbildning här.

sagt av artister om våra utbildningar

v

Babben Larsson

”Jag tyckte att jag visste ganska mycket om miljö, hållbarhet och klimat innan den här introduktionskursen, men det gjorde jag inte alls. Väldigt bra föreläsningar med tankeväckande innehåll. Tack!”
v

Helen Sjöholm

Utbildningen för Artister för Miljön var intressant och lättillgänglig. Jag tycker att det är viktigt att lära sig mer för att engagera sig i miljö- och klimatfrågan. För mig känns det rätt både som privatperson och artist. Att inspireras av andra medlemmar, inte minst av Pär och Lasse, var roligt!”

v

Anni-Frid Lyngstad

”När jag grundade Artister För Miljön 1990, trodde jag att det skulle vara lätt att få med musiksverige i ett samarbete över det viktiga temat Hållbarhet i samhället. Det visade sig bli svårare än vad jag trodde. När jag sen så småningom lämnade min uppgift som ordförande för AfM, trodde jag att det skulle bli slutet för en god tanke och gott initiativ. Därför gläder det mig så oerhört att AfM nu har många anhängare, och tar många initiativ för samarbete med likasinnade.” 

vill du bli en artist för miljön?

gör skillnad

Med ett nätverk av Sveriges mest inflytelserika kulturprofiler kan vi kraftsamla tillsammans för miljöns bästa.

gör dig hörd

Det var länge sen det var ”god tid” att göra något för miljön, men det är ännu inte för sent – och vi behöver dig.

gör det tillsammans

Det kan kännas tufft att driva en så stor kamp, men det blir lättare med över 300 artister och förkämpar för miljön.
Play Video